قیمت پیاز زعفران سال جدید

آنچه در این مقاله می خوانید...

قیمت فروش پیاز زعفران سال جدیدهر هکتار چند پیاز زعفرانزمان کاشت زعفرانبهترین کود شیمیایی برای زعفرانبهترین خاک برای پیاز زعفرانعملیات کاشت پیاز زعفرانمقدار و نوع کود برای کاشت زعفراننحوه آبیاری بعد از کاشت زعفرانآبیاری زعفرانبرداشت زعفرانبرداشت  گل زعفران

قیمت پیاز زعفران سال جدید برای کشاورزانی که می خواهند خودشان زعفران را تولید کنند بسیار مورد اهمیت است. فروش پیاز زعفران در تابستان بسیار پر رونق می باشد به دلیل اینکه فصل برداشت پیاز زعفران در تابستان باید انجام گیرد.

لیست قیمت روز زعفران 07 اردیبهشت 1403

نام محصولقیمت عمده کیلویی
زعفران سوپر نگین درجه یک113 میلیون و 500 هزار تومان
زعفران سوپر نگین درجه دو111 میلیون تومان
زعفران نگین درجه یک110 میلیون تومان
زعفران نگین درجه دو109 میلیون تومان
زعفران سرگل درجه یک107 میلیون تومان
زعفران پوشالی درجه یک105 میلیون تومان
زعفران پوشال معمولی101 میلیون تومان
زعفران شکسته درجه یک85 میلیون تومان
زعفران دخترپیچ درجه یک79 میلیون تومان
زعفران سفیدی درجه یک11 میلیون و 500 هزار تومان
پرچم زرد زعفران درجه یک1 میلیون و 300 هزار تومان

قیمت فروش پیاز زعفران سال جدید

قیمت فروش پیاز زعفران در سال جدید طبق فاکتور بر اساس نرخ روز ارز محاسبه می گردد. از آنجایی که زعفران یک محصول بسیار گران‌قیمت و گران بها است هر روز تمایل تعداد افراد برای کاشت زعفران افزایش می یابد.
کشاورزان در سراسر کشور از طریق خرید اینترنتی پیاز زعفران را که محصول منطقه ی خراسان جنوبی است از معتبر ترین فروشگاه اینترنتی خریداری نموده و در سراسر کشور عزیزمان کشت می نمایند. امروزه با توجه به قیمت زعفران و قیمت فروش پیاز زعفران تمایل برای خرید و کشت پیاز زعفران بسیار بیشتر شده است.

قیمت پیاز زعفران سال 98

زعفران یک محصولی است که در اکثر نقاط ایران قابل کشت می باشد فقط در مناطق شمال کشور که آب و هوای بسیار شرجی دارد باید درفصل تابستان مراقب پیاز زعفران بود تا دچار آسیب و پوسیدگی نشود.

هر هکتار چند پیاز زعفران

در هر هکتار 10 تن پیاز کشت می شود طبق آمار به دست آمده در هر متر مربع 1 کیلو پیاز زعفران و تعداد آن به طور تقریبی بین 100 تا 150 عدد می باشد بنابراین در 1000 متر 1 تن کشت می گردد.
حداقل مقدار پیاز زعفران جهت خرید 10 کیلو گرم می باشد. و در مقدار های بسیار بالا با قیمت عمده محاسبه می گردد.

پیاز زعفران درشت، سالم، بدون زخم، شاداب و دارای سن 7 سال و عاری از هر نوع بیماری باشد و پوست های اضافی و کپه هر پیاز را جدا می کنند. برای جلوگیری از حمله آفات و امراض پس از کاشت زعفران قبل از کاشت بهتر است هر 100 کیلو پیاز 500 ـ 300 گرم را با سموم جیوه ای مانند سرزان، تری تیزان، گرانوزال آغشته نمود.

قیمت پیاز زعفران سال 98

نکته این است که در سال هفتم به بعد باید غده ها بیرون آورده شوند زیرا گیاه ضعیف و غده ها پوک می شوند و بعد از یکی ، دوسال از بین می روند. مقدار غده ای که در سال هفتم از زمین در می آورند 5 برابر مقدار کشت شده در سال اول است.

زمان کاشت زعفران

بهترین زمان کاشت زعفران از اواخر اردیبهشت و تا پایان مهرماه می باشد. در آب و هوای معتدل با توجه و دقت خاصی باید کشت صورت گیرد. این گیاه گرمسیری در نقاطی که تابستان های گرم و خشک و آفتابی و پاییز و زمستان نسبتا ملایم دارد، رشد خوبی دارد اما ممکن است در همه شرایط اینگونه نباشد همانگونه که در همدان که دارای آب و هوای سرد است، زراعت و کاشت زعفران نتیجه بخش است.بعد از کاشت پیاز زعفران در زمین احتیاج به کاشت مجدد زعفران در سال های بعد نیست و پیاز زعفران در زمین به مدت 7 ـ 4 و در بعضی مناطق تا 10 سال باقی می ماند.

دوره بیداری و فعالیت زعفران در ماه های آبان تا اردیبهشت است و درتابستان پیاز زعفران فعالیت ندارد و برگ هایش زرد و خشک می شود و پیاز به خواب می رود پس برای کشت زعفران زمین های گرم و خشک مناسب نیستند.

برای تهیه زمین به منظور کاشت زعفران در پائیز یا زمستان زمین را شخم عمیق می زنند اما در شرایط نا مناسب و اکان عدم دسترسی به تراکتور شخم را در پایان بهار یا اوایل تیرماه انجام می دهند.

بهترین کود شیمیایی برای زعفران

زمین را در زراعت مکانیزه زعفران با گاو آهن در پاییز سال قبل از کشت شخم عمیق می زنند و بعد از قطع بارانهای بهاری در بهار با شخم متوسط علفهای هرز خاک را از بین می برند و سپس 80 – 40 تن کود حیوانی و 200 کیلوگرم فسفات آمونیوم در مرداد یا شهریور زمین را به صورت فارو درمی آورند و آماده کاشت زعفران می کنند.

قیمت پیاز زعفران سال 98

بهترین خاک برای پیاز زعفران

مناسبترین نوع خاک برای رشد زعفران خاک شنی ـ رسی دارای مقدار کمی آهک و PH بین 8 ـ 7 است. زمینی که در آن زعفران می کارند باید چند سال در آن زعفران نکاشته باشندو خاک آن از علف هرز پاک و حاصلخیز و شیرین بوده باشد.

عملیات کاشت پیاز زعفران

برای کاشت پیاز زعفران به وسیله بیل چاله های یک ردیف را درمی آورند و 15 – 3 پیاز در هر چاله قرار می دهند. در موقع کاشت سر پیازها باید رو به بالا باشد و آنها را در عمق 20 – 15 سانتیمتر بکارید زیرا در اینصورت پیازها در زمستان از سرما و یخبندان حفظ می شوند و در تابستان از گرما زدگی و سایر تنشهای محیطی در امان می مانند.

برای کاشت زعفران به 4 یا 5 نفر نیاز است به صورتی که یک نفر با بیل چاله ها را دربیاورد و دو نفر به صورت دسته های 3 تا 5 یا 15 تایی پیازهای قابل کشت را انتخاب می کنند.

نفر چهارم پیازها را در داخل چاله ها می گذارد و کار به همین صورت ادامه می یابد تابه اتمام برسد. سپس به وسیله بیل یا ماله سطح مزرعه نامسطح را صاف و فشرده می سازند تا پیازها به خاک بچسبد. سپس زمین را تا هنگام آبیاری پائیزه رها می کنند و قبل از آبیاری 20 – 10 تن کود حیوانی کاملا پوسیده را در زمین پخش میکنند. روی شیارها را پس از کاشت زعفران با ماله می پوشانند.

مقدار و نوع کود برای کاشت زعفران

هر هکتار زعفران کاری به 50 ـ 30 تن کود حیوانی پوسیده به همراه 200 کیلوگرم کود شیمیایی مثل فسفر و پتاس نیاز دارد و نباید به زمین کود تازه حیوانی استفاده نمود. هر سه سال یک بار 100 کیلو کود اوره به همراه 15 ـ 10 تن کود حیوانی برای زمین لازم است.

قیمت پیاز زعفران سال 98

نحوه آبیاری بعد از کاشت زعفران

اگر قبل از کاشت زعفران مزرعه را آبیاری کرده باشید دیگر نیاز نیست بلافاصله پس از کاشت پیاز مزرعه را آبیاری کرد اما در صورتی که مزرعه آبیاری نشده باشد باید سریعا مزرعه را پس از کاشت آبیاری نمود. زعفران گیاهی مقاوم به کم آبی است. اولین آبیاری پاییزه زعفران باید 15 روز قبل از بیرون آمدن ساقه گل ها انجام شود.

اگر قبل از مهر ماه زمین آبیاری شود ابتدا برگ ها و سپس گل ها ظاهر می شوند و اینگونه چیدن گل ها با سختی صورت می گیرد و گل ها بین برگ ها باقی می مانند و از بین می روند.

زعفران گیاهی مخصوص مناطق خشک است بنابراین به آب زیاد احتیاج ندارد بنابراین پس از کاشت پیاز زعفران تا زمان برداشت محصول مزرعه را فقط یک بار باید آبیاری نمود اما اگرآبدهی بعد از برداشت محصول در طول زمستان سبب درشت شدن پیاز زعفران می شود.

قیمت پیاز زعفران سال 98

آبیاری زعفران

به محض گاورو شدن زمین پس از آبیاری اول باید سطح زمین به وسیله کج بیل و بیل شیار دار و گاو آهن ایرانی و کولتیواتر سله شکنی شود طوریکه پیازها صدمه نبینند. سله شکنی باعث از خاک بیرون آمدن آسان گلها و مخلوط شدن کود حیوانی با خاک می شود.

اگر کشاورز به زمین خود کود نداده باشد قبل از انجام آبیاری در سطح خاک کود لازم را پخش نموده و سپس با شخم سطحی کود را با خاک مخلوط می کنند و سپس برای هموار کردن زمین و چسباندن خاک به پیازهای زعفران زمین را ماله می کشند.

برداشت زعفران

پس از کاشت و برداشت زعفران باید علفهای هرز را از بین برد. وجود علفهای هرز در زمین کشت زعفران سبب کاهش آب و مواد غذایی و نور خورشید به علت رقابت آنها با گیاه زعفران می شود و بنابراین محصول کاهش می یابد. همچنین این علف های هرز مزاحمت هایی در مراحل کاشت و برداشت زعفران ایجاد و بیماریها و حشرات برای این گیاه به ارمغان می آورند.

هر موقع که علفهای هرز رشد کردند وجین مزرعه ضروری است. اولین وجین در مزارع زعفران بعد از آبیاری دوم انجام می شود که سبب از بین رفتن علفهای هرز مزرعه زعفران می گردد.

اولین وجین زعفران بعد از برداشت گلهای زعفران و دومین آن حدود یک ماه قبل از آب سوم انجام می شود. برای مبارزه علفهای مزرعه نباید از علف کشهای شیمیایی استفاده نمود زیرا اثر این علف کشها بر روی گیاه آزمایش نشده است.

برداشت  گل زعفران

در سال اول تنها تعدادی از غده های درشت که ذخیره غذایی کافی دارند و گل داده اند می توانند محصول بدهند و در کل مزرعه محصول قابل توجهی نخواهد داد. اواسط آبان ماه در مزرعه گل های بنفش رنگی ظاهر می گردد و سه هفته پس از پیدایش اولین گل برداشت آغاز می شود.

قیمت پیاز زعفران سال 98

گل های مزرعه زعفران در آغاز سرما و خزان و زمانی که کلیه گیاهان هیچ گلی نمی دهند ، ظاهر می شوند و مزرعه زعفران را به یکی از زیباترین چشم اندازهای طبیعت تبدیل می کنند . برداشت محصول پیش از طلوع آفتاب و تا ساعت 9 صبح باید آغاز شود وهمچنین عملیات گل چینی 25 ـ 15 روز ادامه می یابد.

خرید اینترنتی پیاز زعفران راحت ترین راه دستیابی به مرغوب ترین پیاز زعفران از منطقه ی قائنات است شما مشتریان گرامی می توانید جهت خرید بهترین پیاز زعفران با واحد فروش سایت هایپر زعفران در ارتباط باشید و در کمترین زمان ممکن از طریق راههای ارتباطی برای شما ارسال می گردد.

مدیریت هایپرزعفران

آقای قربانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

فرم مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.