
قیمت فروش پیاز زعفران سورت شده چند است؟ از کجا می توان پیاز زعفران سورت شده را تهیه کرد؟ پیاز زعفران را از کجا تهیه کنیم؟
بیشتر افرادی که می خواهند پیاز زعفران را کشت کنند به دنبال قیمت فروش پیاز زعفران سورت شده هستند و می خواهند پیاز زعفرانی با کیفیت را تهیه کنند. ممکن است این افراد برای کشت گلخانه ای و یا برای مقادیر کم در خانه این کار را انجام دهند و یا برای کشت در فضای زیادتری بخواهند پیاز زعفران را خریداری کنند.
[su_animate]پیشنهاد می کنیم مقاله خرید پیاز زعفران گلخانه ای به صورت اینترنتی را هم مطالعه فرمایید.[/su_animate]
بعد از تهیه و کاشت پیاز زعفران یکی از دغدغه های کشاورزان این است که در بعضی از موارد پیش میآید که پرندگان باعث آسیب رساندن به گل ها در مزرعه زعفران شوند برای رفع این مورد و از بین بردن این آسیب شما می توانید با ساخت مترسک یا نصب نوار ضبط صوت یا ویدیو های قدیمی تا حدود زیادی از رفت آمد این پرندگان در مزرعه جلوگیری نمایید.
بسیاری از سوالاتی که از ما میپرسند این است که چرا باید پیاز زعفران زیر خاک باشد و مثل کشورهای چین آنها را نمی توان در داخل گلخانه پرورش داد؟
پیاز زعفران به گونه ای است که اگر حتی روی یک میز هم قرار داشته باشد و در داخل خاک نباشند با فراهم شدن دمای مناسب،گل خود را خارج می کند. اما نکتهای که باید توجه داشته باشید این است که با خروج گل مقدار زیادی از ذخیره غذایی پیاز زعفران مصرف میشود و رفته رفته پیاز سرخ شده و در نهایت باعث خروج گلهای بسیار ضعیف میشود و در گاهی اوقات شاید تمام گل ها از پیاز زعفران خارج نشوند و فقط نهایتاً یکی دوتا خارج شوند.
اما اگر همین پیاز در محیطی قرار بگیرد که ریشههای آن فعال شود مانند خاک یا محلول آبی در این صورت همزمان با شروع فعالیتهای زیستی زعفران ریشه ها شروع به جذب مواد مغذی از خواب و یا محلول میکنند که در نهایت به قوی شدن پیاز و گلها میشود.
[su_animate]پیشنهاد می کنیم مقاله قیمت خرید و فروش پیاز زعفران را هم مطالعه فرمایید.[/su_animate]
اگر شما کشت هیدروپونیک را انجام می دهید این کشت دارای مزیت های بسیار زیادی است از جمله:
- تراکم زیاد پیازهای زعفران در بهره وری بیشتر در فضای کم
- مدیریت دقیق تغذیه پیاز
- تنظیم دقیق میزان عناصر محلول در آب با توجه به آنالیز برگ ها این قسمت بیشترین بهره وری با کمترین مصرف مقدار کود ها انجام می گیرد.
- جمع آوری راحتتر و جلوگیری از سرمازدگی مخصوصاً در روزهای سرد پاییزی
- کاهش هزینه های عملیاتی زراعی
- عدم وجود علف های هرز
- ولی یکی از عیب های این کشت این است که ممکن است زیاد هزینه بر باشد.